TEATRU COREGRAFIC

Gala Tânărului Actor HOP 2020, ediția a 23-a

3 - 6 septembrie 2020 / live streaming pe www.galahop.ro

Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti – Amfiteatru

DansActorul ca fenomen

al teatrului actual

GALA HOP 2020. URMĂRIŢI ŞI VOTAŢI DANSACTORUL!


Gala Tânărului Actor HOP – aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu – se desfășoară la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București, în aer liber, la Amfitreatru, în perioada 3-6 septembrie.

  • Timp de 3 zile, 24 de tineri dansactori vor concura pentru trofeele HOP.
  • Până la marea confruntare, am invitat publicul să-i cunoască pe artiști și să urmărească campania online GALA HOP. Votează DansActorul anului 2020!
  • Zilnic, în perioada 18 – 30 august, cei 16 artişti de la secţiunea Individual şi cei 9 artiști de la secțiunea Grup s-au prezentat prin scurte filme realizate de ei înşişi. A fost primul lor contact cu publicul Galei HOP.
  • În perioada 3-5 septembrie, în fiecare seară de la ora 21.00, publicul poate urmări transmisiunea în direct de la Amfiteatru TNB şi apoi, în 6 septembrie, până la ora 19.00 are timp să voteze dansactorii preferați pe www.galahop.uniter.ro.
  • Votul publicului contează! Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor, duminică, 6 septembrie, ora 22.00.

Site-ul Galei HOP https://galahop.uniter.ro/, contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) sunt canalele pe care puteţi urmări filmele de prezentare ale concurenţilor și live-streamingul de la Teatrul Național București din perioada 3 – 6 septembrie (transmis simultan atât pe Facebook, cât şi pe YouTube).

Radu Anastas

Nicolae Dumitru

Patricia Gavril

Vlad Haneș

Dragoș Ioniță

Claudia Moroșanu

Marina Munteanu

Mădălina Mușat

Alexandra Oiște

Răzvan Omotă

Teodora Daiana Păcurar

Iulia Popa

Iulian Trăistaru

Cristina Tudor

Ileana Ursu

Georgiana Vișan

Conflictual – secțiunea GRUP

Dictum Meum Pactum – secțiunea GRUP

Pe lună – secțiunea GRUP

Unu pe doi – secțiunea GRUP