Workshop cu Gigi Căciuleanu la Alba Iulia – Gala HOP 2021

În zilele de 30 şi 31 august a avut loc la Alba Iulia un workshop inedit susţinut de cunoscutul coregraf şi dansator Gigi Căciuleanu în cadrul celei de-a 24-a ediţii a Galei HOP. Tema din acest an a evenimentului poartă titlul “Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual”.

Gala Tânărului Actor HOP, având ca motto “Caragiale – o lume în mişcare” şi organizată sub egida UNITER, începe pe 2 septembrie, la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Timp de două zile, Gigi Căciuleanu s-a întâlnit cu tineri aspiranţi, dornici să capete experienţă şi să înveţe de la cei mai buni. Coregraful şi dansatorul Gigi Căciuleanu îi sfătuieşte pe tinerii actori: “Să aibă curajul originalităţii şi al necunoscutului. Să nu le fie teamă de ceea ce reprezintă. Să nu se scuze că există. Să nu se trădeze pe ei înşişi cu niciun preţ şi pentru nimic în lume. Să nu le fie teamă de morile de vânt ale nebuniei lor creatoare. Să nu-şi sabordeze propriul talent cu imitaţii şi ieftinături oportuniste oricât ar fi acestea de lucrative”.

Informații despre ediția 2021 a Galei HOP găsiți aici:

https://galahop.uniter.ro/gala-hop-gala-tanarului-actor-editia-2021-anunt-preselectii/

Ziua 1 (30 august). Fotografii de Flaviu Dușa