Mă Bucur(că)ești la Gala HOP!
Maria Popovici

Dragă tinere actor,

mă bucur că ești aici! Mă bucur că ți-ai luat inima în dinți și ai venit să te prezinți la singurul concurs de arta actorului din țară.

E de apreciat curajul tău și dorința pe care o ai, născută din dragostea de teatru. Ai căutat, ai învățat, ți-ai pregătit momentul și nu-ți rămâne decât să speri că vei fi cel mai bun, pentru că vei încerca să dai tot ce ai mai bun.

Este o competiție strânsă. Da, e cu tine, despre tine, despre singurătate. Dar e și despre relații, despre cum poți crea conexiuni cu ceilalți concurenți, cu oamenii de teatru din jur. Te poți dezvolta, poți crește, poți să-ți iei avânt și să dai naștere unor proiecte frumoase împreună cu oamenii cu care împarți aceeași viziune, același vis.

Dragă tinere actor, bucură-te de șansele pe care le poți avea. Ieși din zona ta de confort, nu-ți fie teamă să dai frâu liber ideilor tale și, de ce nu, să le concretizezi. Ești într-o competiție, iar timpul este strâns. Dă tot ce ai mai bun, dar îndrăznește să creezi relații și să crești. Să creșteți.

E nevoie de tine să extinzi și să (re)împrospătezi universul teatral. Creează. Fii natural. Ai răbdare și fii deschis să înveți lucruri noi. Te așteaptă multe hop-uri. Nu te da bătut, îndrăznește să continui, să cauți în tine forța de a merge mai departe. Îndrăznește să privești cu ochi senini și cu interes fiecare moment din cea de-a XX-a ediție a Galei Tânărului Actor.
Îți urez mult succes și sper să găsești pozitivitate în această experiență.

Cu drag,
Teatrologul